Samtaler omkring forretningsudvikling

I de virksomheder vi arbejder med er kulturen meget forskellig, men for alle gælder det at udviklingen i og omkring virksomheden ikke er stationær, når den først er etableret. Vi hjælper gerne ved oprettelsen af virksomheden, hvad enten der er tale om kunstnerisk virksomhed eller anden virksomhed, der drives forretningsmæssigt.

Hvad enten du er ved at starte op eller er etableret, så er det vigtigt, at vi alle tid til anden ser tingene i et nyt perspektiv. Til daglig spørger vi gerne hinanden om de samme ting, men hvis vi for eksempel får en ny medarbejder, eller tager en samtale med en uden for virksomheden, så stilles der andre spørgsmål, som igen kan give flere udviklingsmuligheder for virksomheden.

Så skift ind imellem traditionerne og samtalerne med dem du kender ud med et møde – kort eller langt, der vender og perspektiverer dit arbejde fra en vinkel, som falder i tråd med virksomhedens kultur. Forener du dette med for eksempel hygge omkring juletraditionerne, så kan dette give en åbenhed, der får dagens tanker vendt til udvikling.

Samtaler, der ofte fører til bedre rutiner og udnyttelse af ressourcerne.

Nyt fra din revisor

Vi er medlem af:

investindenmark

  forbrugsforeningen-logo

Aftaler med:

djoef-logo   ida-logo
dp-logo